rólam

Jelenleg egy cégnél dolgozom, mint Java fejlesztő (Spring Boot vonalon) és webfejlesztő (Vue.js főként). Itt napi szinten foglalkozom tervezési feladatokkal, adatbázisokkal, API fejlesztéssel (REST főként), CSS-sel és webes framework használatával (flex, grid, Bootstrap 4) is..

Tanulok a GraphQL-ről és azon vagyok, hogy a következőkben használjam projektjeimben is. Ugyanígy a Bulma-val is… Figyelek, hogy szem előtt tartsam a clean code elveit, az agilis fejlesztési módszertanokat és a TDD-t is próbálom belecsempészni a mindennapokba, illetve UX szemléletet is próbálok elsajátítani, hogy jobban kezelhető felületeket tudjak megálmondni… 🙂

A munka mellett érdeklődöm a vállalkozások és startupok világa iránt is, egy ezt segítő diákszervezet tagja is vagyok és próbálok a legtöbb témába vágó eseményen is ott lenni. 
Vannak saját kis próbálkozásaim is, meglátjuk, hogy mi lesz belőlük….. 😉

Szabadidőmben, amikor nem a gép előtt ülök szeretek utazni, kirándulni, a kutyáimmal nagyokat sétálni és a jógára is próbálok rendszeresen időt szánni.
Nos, hirtelen ennyi rólam, mutatkozzatok be ti is!

Keress fel, ha valami mondandód van! 🙂 Írj ide levelet: info [ kukac ] fejlesztolany [ pont ] hu

8 hozzászólás

  • Szia, tök jó az oldal, de légyszíves hangsúlyozd jobban a főoldalon, hogy SZOFTVERfejlesztő lány vagy 🙂 Sokan vagyunk még fejlesztők, mi is így hívjuk magunkat (mechanika, elektronika, design stb) és hirtelen nem volt egyértelmű az elején 🙂 köszi!

  • Szia, tetszik az oldal! Azt szeretném kérdezni hogy te magad írtál mindent a legelejétől kezdve, vagy volt segítséged a lap leprogramozásában?

    • Szia! Örülök, hogy tetszik! 🙂 Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de ha a weboldalra, akkor azt is én csináltam, valójában egy HTML5 Blank WP sablon alap volt és abból építkeztem. 🙂

  • Nagyon tetszik neked a podcasted érdekes témákról beszélsz/beszéltek és jó ötleteket is adsz. Imádom hogy olyan ötleteid vannak amik másnak még az eszébe se jutott de ha eszébe is jutott nem csinálta meg 😀 . Nagyon tetszik a munkásságod Így tovább!

  • A menedzser fiúk hol találhatnak hasonló kvalitású fejlesztő lányokat???

  • Szia, ( : Nagyon tetszenek az ötleteid! Így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük